Servicemeddelelse fra Esbjerg 80'er Fest

Servicemeddelelse fra Esbjerg 80'er Fest

Kære gæst

Om få dage - lørdag 7. maj - begynder Esbjerg 80’er Fest. Og vi arbejder for fuld kraft for at sikre, at alle får en fantastisk fest. Derfor modtager du nu en sidste lille hilsen fra os inden festen, hvor vi fortæller om praktiske ting, som er nyttige at have i baghovedet i forbindelse med festen.

Billetter
Det vigtigste først: HUSK DIN BILLET! Uden billet kommer man ikke ind på festpladsen - ganske enkelt. HUSK OGSÅ DIN MADBILLET hvis du har købet adgang til vores aftenbuffet.

VIGTIGT: Hvis du - ligesom mange har gjort - har stået for billetkøb til flere personer, så husk lige at videresende denne email til de andre. For god ordens skyld.

Skulle du ha' problemer med din billet, så kontakt:
BILLETTEN A/S
Tlf. 70 20 20 96
service@billetten.dk

Billetkontorets åbningstid:
Mandag kl. 10.00 – 16.00
Tirsdag - Fredag kl. 10.00 - 14.00

Dagens program:
  • Kl. 11.00: Festpladsen åbner
  • Kl. 12.00: Moonjam
  • Kl. 14.30: Back To Back
  • Kl. 17.00: Halberg & Friends
  • Kl. 19.45: Rocazino
  • Kl. 22.15: Dodo & The Dodo's
  • Kl. 24.00: Festpladsen lukker

Mad:
Der er flere madboder på festpladsen, så der skulle være lidt for enhver smag. Læs mere om madboderne her: http://esbjerg80erfest.dk/Mad/

Betaling:
På Esbjerg 80'er Fest kan man betale med:
  • VISA/Dankort
  • MasterCard
  • VISA Electron

I en af barerne i selve festivalteltet - samt i baren med special-øl ude på pladsen - vil det være muligt at betale med kontanter. I pandekageboden ude på pladsen vil det kun være muligt at betale med MobilePay.

Garderobe:
Har du brug for at komme af med din jakke eller anden beklædning, så er dette også muligt. Der vil nemlig være garderobe på Esbjerg 80'er Fest.

Toiletter:
På festivalpladsen vil der udelukkende være VIP-toiletter af høj standard, som løbende vil blive rengjort af vores personale. Toiletterne har vores gæster tidligere kunnet benytte mod betaling. På Esbjerg 80'er Fest vil VIP-toiletterne kunne benyttes GANSKE GRATIS!

Busser:
Esbjerg 80'er Fest tilbyder buskørsel fra Vognsbølparken til Skræddergården (sponsor) i Skolegade, Esbjerg. Bussen kører tre ture umiddelbart efter, at festivalen er slut. Er man - som vi er - stadigvæk i festhumør, skal man HELT sikkert kigge forbi Skræddergården i Skolegade, som arrangerer et brag af en efterfest - med 80'er hits til langt ud på natten.

Mobiltelefoner:
Esbjerg 80'er Fest har ikke faciliteter til opladning af mobiltelefon. I stedet rådes publikum til at oplade godt og grundigt inden ankomst - og evt. medbringe en fuldt opladet powerbank til opladning af mobilen i løbet af festen.

Udgangs-armbånd:
Af hensyn til sikkerheden - og for at undgå alt for meget pres på indgangen i de travle første timer - er det ikke muligt at forlade festivalområdet i tidsrummet frem til kl. 15 om lørdagen 7. maj 2022. Efter kl. 15 vil det være muligt at købe udgangs-armbånd til 100 kroner. Disse vil være til salg ved indgangen, og gi'r tilladelse til at gå ud og ind som man har lyst

Tjek også hjemmesiden!
Vi opdaterer løbende på vores hjemmeside, når det gælder de praktiske forhold omkring festen. Tjek derfor vores FAQ-side, hvis du søger svar på et spørgsmål. Den finder du her: http://esbjerg80erfest.dk/faq/

Tilbage er der kun at sige GOD FEST! 🍺😎☺️🇩🇰

Vi glæder os til at se dig i Vognsbølparken, Esbjerg, 7. maj 2022.

Med venlig hilsen
Esbjerg 80’er Fest