Esbjerg genopliver 80’er festenUtroligt! Men ikke desto mindre sandt. Esbjerg har igen fået en vaskeægte 80’er fest - for fuld udblæsning, og med alt hvad der hører til. Stedet er naturligvis Vognsbølparken, Esbjerg, hvor 80’erne igen har fået den revival som de har fortjent - med Eldoradoteltet i gigantisk udgave og live-musik på scenen.

Lad os få nogle ting på det rene med det samme: Der var mange, som gerne havde ønsket, at den nu hedengangne Esbjerg Rock Festival ville have fortsat som en 80’er festival. Og efter talrige henvendelser besluttede promoter SØREN HØJBERG at give efter:

I 2022 genoplivede han sammen med flere dygtige hjælpere og lokale foreninger 80’er festen i Esbjerg.


Esbjerg 80’er Fest

[reboot]
Lørdag 13. maj 2023 - kl. 11 til 24
Vognsbølparken, Esbjerg


Følgende artister kommer:

Kl. 12.00 ★ MÜNCHENER FREIHEIT
Kl. 14.15 ★ KLUBIEN & DANSEORKESTRET
Kl. 16.30 ★ TONY HADLEY
Kl. 18.45 ★ BACK IN BLACK
Kl. 21.00 ★ SWEETHEARTS


DJ's
★ THOMAS KRISTENSEN
★ MORTEN RESEN
★ JOAKIM HEDIGER
★ CARSTEN AGERBÆK

Og naturligvis har vi tænkt over, at nætterne godt kan være kølige i af maj-måned. Derfor har vi opskaleret ELDORADOTELTET til en heftig størrelse, så det nu kan rumme en kæmpe fest på flere end 2.000 festglade publikummer. Det vil sige: Hele festen vil - i stil med 2022 - foregå i det største og lækreste telt, man overhovedet kan forestille sig. Der vil være borde, bænke - og naturligvis rige muligheder for at købe drikkevarer og mad.
Udtalelse fra Søren Højberg inden festivalen i 2022


“Jeg har fået hundredevis af henvendelser fra personer, der ønsker 80’er festen genoplivet. Og nu har jeg overgivet mig: Vi genopliver festen med alt hvad der hører til. 100 procent fest og god musik. Naturligvis skal Esbjerg ha’ en 80’er fest. Det bliver helt kanon”

ESBJERG 80'er FEST